Tesla Mobile Auto Service aan huis

20-04-2022 PRODUCT; TESLA MOBILE AUTO SERVICE AAN HUIS; TESLA MOTORS; PERSFOTO.COM; TILBURG Om de service en reparatie aan uw auto te kunnen uitvoeren op het moment en de locatie die ú het beste uitkomt, heeft Tesla een vloot aan Mobile Service-voertuigen klaar staan. Als de reparatie kan worden uitgevoerd door een mobiele servicemonteur is deze beschikbaar voor Tesla klanten. Makkelijk en snel uw reparatie op elke gewenste lokatie te laten uitvoeren. FOTO ANDY SMULDERS / PERSFOTO.COM

Je hebt het allemaal wel eens een keer meegemaakt.
Een probleem met de auto en je moet een service afspraak maken.
Hoe ga je dit nu regelen op een drukke werkdag.
Tesla heeft daarvoor een oplossing, waarbij je geen dag vrij hoeft te nemen of iets anders moet gaan regelen.
De Tesla’s Mobile Service Ondersteuning op je werk of aan huis.

Om de service aan uw auto te kunnen uitvoeren op het moment en de locatie die u het beste uitkomt, breiden ze de vloot aan Mobile Service-voertuigen voortdurend uit. Als de reparatie kan worden uitgevoerd door een Tesla mobiele servicemonteur en deze is beschikbaar in uw regio dan bied Tesla deze optie aan in de app.

Plan een servicebezoek in uw Tesla-app, waarna uw serviceaanvraag zal worden behandeld. Het Tesla serviceteam zal bepalen of de reparatie kan worden uitgevoerd door een Tesla mobiele servicemonteur. Als de benodigde service kan worden uitgevoerd via Mobile Service, wordt u in de Tesla-app gevraagd een datum en tijd naar keuze te selecteren.

Als een bezoek aan een Service Center meer op zijn plaats is, verwacht Tesla u bij het Service Center dat u via uw Tesla-app hebt geselecteerd, op de datum en tijd die u via de app hebt gekozen.

Op de foto’s was er een storing aan de elektrische achterklep en een probleem met de deurhendel, aan huis kwam een vriendelijke Tesla service monteur het probleem direct oplossen.
Volgens mij is Tesla hier uniek in en hebben andere automerken deze service nog niet.

Geef een reactie